Werken bij

Werken bij restaurant le VIN ‘x betekent werken in een jong en klein team dat grote ambities heeft. Elke dag beginnen we met veel passie aan de dag! We zorgen voor een onvergetelijke avond voor onze gasten, vanaf het ontvangst tot en met het vertrek. Door ze te verrassen met onze verfijnde gerechten, spannende wijn-spijs combinaties en veel persoonlijke aandacht en vakkennis.

Op dit moment hebben we de volgende openstaande vacatures:

-Zelfstandig werkend kok
We zijn op zoek naar een enthousiaste collega, een fulltime uitbreiding van ons team! Een man/vrouw met passie voor koken. Iemand die goed gaat op een strakke voorbereiding en service. Iemand die al wat ervaring heeft in het horeca vak. 
Een uitdagende functie dus, binnen een klein team waarin we allemaal hard werken en altijd een stapje meer doen voor onze gasten.

-Medewerker bediening
Werken bij restaurant le VIN ‘x betekent werken in een jong en klein team met grote ambities. We zorgen voor een onvergetelijke avond voor onze gasten, door ze te verrassen met onze verfijnde gerechten, spannende wijn | spijs combinaties, veel persoonlijke aandacht en vakkennis.

-Afwasser / keukenhulp
Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan in de horeca en wil je werken in een klein team met grote ambities? Loop dan vooral eens binnen, dan bespreken we de mogelijkheden!

Hebben we geen openstaande vacatures, of twijfel je aan je ervaring? Maar ben je ervan overtuigd dat je in ons team past en ben je bereid het vak leren? Dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen!  Bij le VIN ‘x geloven we in ambitie, meer nog dan in ervaring, en leiden we graag jonge liefhebbers van het vak op tot echte horecatalenten.

Stuur je C.V. samen met een pasfoto en korte motivatie naar info@restaurantlevinx.nldan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Loading